Γεια σας...
Γιώργος... αντικαπνιστής! (κάτι μας είπες τώρα...)
Έτσι πιστεύω τουλάχιστον...έχω τα...συμπτώματα:
- Απίστευτοι τσακωμοι στο γραφείο, αιτήματα προς τους ανωτέρους που από το ένα (αυτί) μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν.... Επιχειρηματολογία του στυλ "
Δεν είναι ΄ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να καπνίσεις... είναι ΑΝΑΓΚΗ και ΕΘΙΣΜΟΣ σου... Αντίθετα είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να αναπνέω καθαρό αέρα"
- Αυστηρός περιορισμός των εξόδων κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω της...κλεισούρας-ανυπόφορης κάπνας των χώρων διασκέδασης
- Απαγόρευση σε φίλους και γνωστούς καπνίσματος στο σπίτι (μου) με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ από γραφικός μέχρι...αγενές γαϊδούρι
- Ελπίδα σε κάθε νέο μέτρο που βγαίνει ότι τελικά θα.. εφαρμοστεί αλλά μπααααα....
- Προσμονή για κάθε ταξίδι στο εξωτερικό που το τσιγάρο πραγματικά είναι στο απόσπασμα...
κ.α κ.α. κ.α.
Τί λέτε;;; Μάλλον είμαι...
Και να ρωτήσω αμέσως... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ *%&(&*$^#%(*&%@ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΑ ΚΑΤΙΤΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ;), ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ;;; ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣΩΛΗΝΑ;;;;;