Author Topic: Νά'μαι κι εγώ  (Read 5809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yasmin1gr

  • Πρωτάρης
  • *
  • Posts: 45
  • Gender: Female
  • Ακόμη και τα ζώα υποφέρουν απο το κάπνισμα
Νά'μαι κι εγώ
« on: 23 Dec, 2007, 16:58:03 »
 :D Δεν μπορειτε να φανταστείτε τη χαρα μου μολις ειδα την σελίδα αυτη! Εχω μεγαλο προβλημα μα το καπνισμα παντου εδω στη θεσσαλονικη ιδιως στα ταξι.. τελευταια εψαξα τους νομους και κυκλοφωρω με το φεκ στη τσαντα.. νομιζω ομως οτι χρειαζεται να κανω κατι πιο μαζικο.

Να συστηθω ειμαι ψυχολογος ψυχοθεραπευτρια και υπευθυνη για την οργανωση του Ζωοφιλικου Σωματειου Αργος , ιδρυτης της ομαδας "Ψυχολόγοι υπερ των ζωων" που ασχολειται με κακοποιηση και συντομα θα βγει ον λαιν η ιστοσελιδα μου www.animalprotection.gr. μεσα αο τις ασχολιες μου κατεληξα τελευταια να ασχολουμαι με την υγεια ζωων και ανθρωπων κι εκτος απο το ψυχικο επιπεδο και φυσικα παντα με ενοχλουσε το καπνισμα αλλα ηταν λιγοτερο παλια και ντρεπομουν και να το πω.

Τωρα δεν εχω πια τετοιο θεμα και εξισου θεωρω την κατασταση απαραδεκτη πλεον. Θελω να βοηθησω οπως μπορω να γινει κατι και για μας τους μη καπνιστες και τα δικαιωματα μας.. δεν ειναι σωστο η εξαρτηση να αποτελει κανονα και να πρεπειε να ειναι εξαρτημενος για να εισαι αποδεκτος.

Αυτα,... τι λετε να γραψουμε στις εταιρειες και τα σωματεια ταξι???
Ζωοφιλικό Σωματειο Αργος- Ομάδα Ψυχολόγων Υπερ των Ζώων