Όσοι λοιπόν τυχαίνει να είστε σε τέτοιους χώρους όπου απαγορεύεται, χρησιμοποιήστε τα κινητά σας, βγάλτε τους φωτογραφία για να τους θαυμάζουμε όλοι.
Αυτό απαγορεύεται όμως και αν σε καταλάβει ο άλλος την έβαψες!
Ακούστε απίστευτο περιστατικό των πρώτων ημερών της νομοθεσίας στην Ελλάδα.(Φυσικά έγινε ο χαμός στην τράπεζα-ακούσαν τέτοιο βρίσιμο από εμένα-και τους είπα ότι αν έχουν παράπονο για τα όσα τους έσυρα, ας καλέσουν την αστυνομία επί τόπου και εγώ θα πάρω τον εισαγγελέα). Δεν τολμίσαν να κάνουν τίποτα βέβαια, αλλά επειδή όλα αυτά πάνε στα σκουπίδια, δεν έκανα έγγραφο προς τα κεντρικά της Εθνικής Τράπεζας.
Λοιπόν. Μέσα σε κατάστημα της άνω τράπεζας(συγκεκριμένα του Χαιδαρίου) ένας καρδιοπαθής δίπλα μου παθαίνει κρίση.Προσπαθώ να τον βοηθήσω, του δίνω τα χάπια που μου υπόδειξε στην τσέπη του και πριν ακόμη συνέλθει τελείως (στο πολύ μικρό κατάστημα) ανάβει ο υπάλληλος που απήχε ούτε 2 μέτρα από τον καρδιοπαθή, τσιγάρο.
Του λέω τι κάνετε κύριε,δεν βλέπετε; Και μου απαντάει δεν έχει τίποτα η πίεση θα του ανέβηκε.Σιγά τώρα να μην κόψουμε εμείς το κάπνισμα, άι παράτα μας από εδώ! Μας βγάλατε και νόμους λες και είμαστε λεπροί! Θα καπνίζουμε και σε όποιον αρέσει...!
Και πήρε και το μέρος του και ο διευθυντής. Έχει χάρη που βιαζόμουν να πάω στη δουλειά!
Έχετε δει μενόμενο ταύρο σε υαλοπωλείο; Ε, κάπως έτσι αντέδρασα. Ο δε κακόμοιρος ο κύριος είπε: άστο κοπέλα μου θα φύγω εγώ!
Τα ίδια δε και στα κεντρικά της Εθνικής στην Σταδίου με Αιόλου, αλλά και όπου αλλού έχω πάει.
Αν πείτε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Πεσματζόγλου; Έχω δώσει γερά ματς με τον εκεί προιστάμενο, ο οποίος χλευάζει συνεχώς επικαλλούμενος και την γυναικεία μου φύση.
Και ερωτώ Σπύρο. (όχι προσωπικά σε εσένα).
Σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ή όχι όταν όταν το κάνουν αυτό με τις γυναίκες;