Ευχαριστώ Σπύρο
Οι περισσότεροι αυτό λένε, αλλά η αλήθεια είναι πως δε με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής. Και έξω βγαίνω κανονικά και τους καφέδες μου πίνω κανονικότατα (και μυρίζουν πιο ωραία τώρα
Οι δύο φορές που έχω ζοριστεί και ήμουν στο τσακ για ένα τσιγαράκι ήταν σε φάσεις ποτού... όταν είχα πιεί .... χμμμ... ας πούμε λίγο περισσότερο από δυό ποτηράκια
Και στις δύο περιπτώσεις με συγκράτησε φίλη καπνίστρια! Και μη φανταστείτε ότι με κρατούσε με νύχια και με δόντια... απλά είπε: "Όχι, δε θα κάνεις ΤΩΡΑ", κι εγώ σαν καλό κορίτσι υπάκουσα. Οπότε μάλλον τα ποτά και τα ξενύχτια πρέπει να προσέχω, γιατί απ' ότι φαίνεται τα έχουμε (κακώς) συνδυάσει άρρηκτα με τα τσιγάρα.
Στο σπίτι μου έχω ακόμη τον καπνό που είχα αφήσει στη μέση πριν δύο μήνες... δεν θέλω να είμαι μη-καπνίστρια επειδή δεν υπάρχουν πειρασμοί γύρω μου αλλά επειδή έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μου προφέρει ΤΙΠΟΤΑ και τελικά να μπορώ άνετα σε πρώτη φάση να ξεπερνώ τους "πειρασμούς" και σε δεύτερη να μην τους διακρίνω καν.
Συγνώμη αν σας ζαλίζω, δεν ξέρω πόσοι από σας που το διαβάζετε είστε πρώην καπνιστές, αλλά όσοι είστε προφανώς καταλαβαίνετε την ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή και ξέρετε πόσο σημαντική είναι η αλλαγή τρόπου σκέψης και ζωής σ' αυτή τη φάση.