Aγαπητή Έφη ( πιστεύω να μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι).
Όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας που να κάνει αυτόν τον έλεγχο, αλλά και το ίδιο το υπουργείο υγείας δεν δίνει σημασία. Και μιλάμε για τους υπεύθυνους υφυπουργούς οι οποίοι για εντελώς τυπικούς λόγους, αναγκάζονται να δέχονται τα μέτρα που μας επιβάλλει η Ε.Ε. Έτσι για τα μάτια του κόσμου, που λέμε...
Ακόμη και μέσα στο ίδιο το υπουργείο και στα γραφεία τους, καπνίζουν ασύστολα!!!
Επειδή ο δικηγόρος της εν λόγω κυρίας Κούρτη, την έγδυσε κανονικότατα - από ότι λέει η ίδια - είναι δύσκολο να προβεί κάποιος σε τέτοιες διαδικασίες, οι οποίες στην εν λόγω περίπτωση έφτασαν στα 9 χρόνια! για να εκδικαστεί το μέρος της διεκδίκησης του χώρου και μόνο.
Το μόνο που μπορώ να σου πω και που κάνω εγώ, είναι το εξής: αφού ξεφτιλήσω τον καπνιστή μέχρι αηδίας, παρατάω τα πάντα όπως είναι και επιδεικτικά φεύγω παρατώντας τη δουλειά και ας περιμένει κόσμος και μάλιστα μπροστά στους ανωτέρους μου!
Και δεν γυρίζω αν δεν ξεμυρίσει τελείως ο χώρος... Κάτι που απαιτεί μακροχρόνια απουσία από εκ μέρους μου και στις απειλές τους περί αναφοράς και κυρώσεων, τους απειλώ με τα κανάλια.
Οπότε κάποιες από αυτές τις απειλές τις έχω κάνει πράξη και προσφάτως που άλλαξα χώρο εργασίας ( υπήρχε και απόφαση ότι πρέπει να αλλάξω γιατί δημιουργώ πρόβλημα στους καπνιστές!!! που είναι πιο πολλοί), δεν αφήνω κανέναν να καπνίσει και αν τύχει εξακολουθώ να παρατάω τον κόσμο και να φεύγω, λέγοντας δεν μπορώ να ανασάνω, πρέπει να πάω να ανασάνω.
Όπως βλέπεις είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.
Γι'αυτό προτείνω στο Σπύρο, μια συνάντηση όλων ( εάν αυτό είναι εφικτό) και λήψη κοινών μέτρων αλληλοβοήθειας.
Θα ακολουθήσει κανένας ή μόνο λόγια είμαστε;