Πάρτι χωρίς καπνό, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008, 22.00

Το nosmoke.gr και το nonsmokersclub.com με μεγάλη χαρά σας προσκαλούν
σε ένα ΠΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008, ώρα 22:00΄ στο
Ελεύθερο Ωδείο, Σεβαστουπόλεως 2 & Φειδιππίδου, Αμπελόκηποι, 3ος
όροφος, τηλ. 2107474470.

(7 λεπτά περπάτημα από το μετρό Αμπελοκήπων, δίπλα στη διασταύρωση Λ. Κηφισίας & Λ. Αλεξάνδρας). Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα σας παρακαλούσαμε ωστόσο η κάθε παρέα αν μπορείτε να φέρνετε και κάποιο ποτό.

Μπορείτε αν θέλετε να καλέσετε και φίλους/φίλες αρκεί να ΜΗΝ καπνίζουν! (Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους χώρους του κτιρίου).

Ο χώρος που θα γίνει το πάρτι είναι μεγάλος, αλλά σε περίπτωση που προγραμματίσετε να έρθετε στα σίγουρα, στείλτε μας αν θέλετε ένα ενημερωτικό e-mail, ώστε να γίνει κι από μας πληρέστερος προγραμματισμός.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

Μουσική: Κυρίως ξένη, επιλεγμένα Ελληνικά και στιγμιότυπο latin. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουμε και πινελιές ζωντανής μουσικής.

Χρήσιμες οδηγίες

Αν δεν γνωρίζετε καλά την περιοχή, συμβουλευτείτε το χάρτη.

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να έρθετε με δικό σας αυτοκίνητο, σημειώστε πως το παρκάρισμα στην περιοχή είναι σχετικά δύσκολο.

Σχετικά με την εκδήλωση

Στην Αθήνα ζουν περίπου 400.000 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-35 ετών οι οποίοι δε καπνίζουν. Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχαν κάποιοι χώροι ψυχαγωγίας που να μας αρέσουν πολύ και να είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ; Στο χέρι μας είναι ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ τέτοιους χώρους!

Στείλτε αν θέλετε την πρόσκληση αυτή στις επαφές σας. Ενημερώστε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζετε πως δεν καπνίζουν.

Φωτογραφίες από το προηγούμενο πάρτι

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *